Φόρμα παραγγελίας Αθιβολής

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας (βιβλίου και μεταφορικών) σε έναν από τους λογαριασμούς της ''Τέχνης Πολιτεία''.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR9701721850005185076919508

ALPHA BANK: IBAN GR3901403270327002002008423

Η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. Τα έξοδα αποστολής είναι 2,60 € πλέον των 15€ που κοστίζει το βιβλίο για την Ελλάδα. Επίσης βάσει ισχυουσών τιμών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, πλέον της τιμής βιβλίου, το κόστος για την Ευρώπη διαμορφώνεται ως Β προτεραιότητα στα 22,76 € και για τις λοιπές χώρες ανέρχεται στα 27 €.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από εσάς είναι εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Τα πεδία με αστερίσκο* είναι υποχρεωτικά.

Ηχητικό καλωσόρισμα θεατών θεατρικής παράστασης7 Ιανουαρίου 2015
Όταν τελείωσε ο φωτισμός του έργου, που είχαμε την τιμή να τον επιμεληθεί ο Παναγιώτης Μανούσης, σκεφτήκαμε το καλωσόρισμα των θεατών της επόμενης ημέρας που ήταν η πρεμιέρα. Δεν θέλαμε να είναι το τυπικό με τον αυστηρό τόνο που θυμίζει στους θεατές ότι πρέπει να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Άλλωστε λίγη χαλάρωση δεν βλάπτει ποτέ πριν από αντίστοιχες παραστάσεις που πραγματεύονται την ρεαλιστική βία της ζωής.
Το αποτέλεσμα της ιδέας του συγγραφέα του έργου μετά από μια επεξεργασία είναι αυτό που υπάρχει στο αρχείο ήχου που περιλαμβάνει η ανάρτηση.

Κείμενα - Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Τσίπης
Χορογραφίες: Jimmys Kalis - Σοφία Τρανά
Σκηνογραφία: Κώστας Ζωγραφόπουλος
Παίζουν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης):
Σοφία Τρανά, Jimmys Kalis, Εβελίνα Πετενιώτου,Κώστας Ζωγραφόπουλος, Δέσποινα ΠόγκαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου