Η θεατρική πρεμιέρα είναι γιορτή...Στις 23 Απριλίου του 2016, στο θέατρο του Συλλόγου Εργαζομένων των ΕΛΤΑ Αττικής, στην Αθήνα παρουσιάστηκε το έργο «Οι ζωές των άλλων». 
Στην παρούσα ανάρτηση δημοσιεύονται τα πέντε αποσπάσματα που συγκροτούν στο σύνολό τους ολόκληρη την παράσταση. Αναλαμβάνοντας ολοκληρωτικά την ευθύνη για την γραφή, την διδαχή καθώς και την εικαστική απόδοσή του, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν και με την αξία τους και όλοι μαζί δημιουργήσαμε αυτό το έργο. 
Ήμουν με όσα ευθύνομαι η αφορμή. Η υπέροχα δύσκολη και ενδιαφέρουσα συνύπαρξη των ανθρώπων ευθύνεται αυτό που θα παρακολουθήσετε. 
Ειδική μνεία εκτός των συνεργατών ηθοποιών, θα ήθελα να κάνω στην Τατού Δέδε για την μουσική σύνθεσή της, που επένδυσε τα συναισθήματα του έργου μας. 
Σημαντική ήταν και η βοήθεια του σπουδαίου φωτιστή θεάτρων, του Παναγιώτη Μανούση για τις ατμόσφαιρες που μας οδήγησε να αποδώσουμε μεταξύ των ιστοριών. 
Τέλος, ο σεβασμός και η αρωγή του σκοπού μας από το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, μέσα από τον ρόλο του παραγωγού έργου πολιτισμού, αξίζει και το δικό μου μεγάλο ευχαριστώ. 

Η ζωή είναι όμορφη, όχι για αυτά που “κάνουμε” όσο την περπατάμε, αλλά για τον “τρόπο” που υλοποιούμε και απολαμβάνουμε τα έργα μας, πάντα με Ανθρώπους! 

Κ.Ζ

 Εισαγωγή έργου 

με Τζία Πριοβόλου και Δέσποινα Μάκρα Πρώτη ιστορία

με Κατερίνα Αλυσανδράτου και Μάνο Ζαβάκο


Δεύτερη ιστορία
με την Γωγώ Θεοδωρίδου και τον Τάσο ΚαπιζώνηΤρίτη ιστορίαμε Γιούλη Καραουλάνη, Ελισάβετ Μενεξιάδη,

Μάνο Ζαβάκο και Δημήτρη ΚαρακοντάκηΤέταρτη ιστορία

και επίλογοςμε Δημήτρη Καρακοντάκη και Τάσο Καπιζώνη

2 σχόλια:

 1. Συνήθως ὅταν πρόκειται νὰ σχολιάσω φίλε μου Ζωγραφόπουλε,
  ξεκινάω μὲ ὄνειρα νὰ σὲ «καρατροπώσω» μέσῳ τοῦ λόγου μου...
  Καταλήγω ὅμως σὲ ἕνα λακωνικὸν Εὖγε!
  Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ μοιράσω καὶ εἰς τὰ παιδιὰ ποὺ ἐνδύθηκαν τοὺς ῥόλους.
  Μεγάλον σχολεῖον εἴδαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή