Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ MAESTRO ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ

 



 Τον Μάιο του 2024 ξεκίνησε η προβολή στο MEGA του δεύτερου μέρους της σειράς του Χριστοφορου Παπακαλιάτη MAESTRO, που αγαπήθηκε από την αρχή της.  Με αφορμή την συμμετοχή μου σε αυτό το όμορφο τηλεοπτικό έργο, άφησα ως αίσθηση βιώματος στα κοινωνικά δίκτυα μια ανάρτηση, την οποία μεταφέρω και εδώ.
               -------------------------------------------------------------------------------------------

🙂 Αν ήθελα να θυμηθώ τις υπέροχες στιγμές που έχω ζήσει στον χώρο της υποκριτικής, τις περισσότερες από αυτές θα τις αναζητούσα στην συνύπαρξή μου με άξιους καλλιτέχνες.

🙂 Μια τέτοια υπέροχη εμπειρία ήταν και αυτή που προέκυψε όταν ταξίδεψα μέχρι τους ονειρικούς Παξούς και βρέθηκα μπροστά από την κάμερα με την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη. Όταν παίζεις με σπουδαίους καλλιτέχνες, νιώθεις στο έπακρο την απλότητα, την επιμονή στο τέλειο και την αποδοχή στο πρόσωπό σου· και τούτο είναι υπέροχο.

🙂 Δίπλα στην κάμερα ήταν δυο εκφραστικά μάτια που διαπίστωσα καί από κοντά πως έχουν μια τεράστια παιδική αναζήτηση της δημιουργίας μέσα από το «εμείς». Δεν είχα δουλέψει ποτέ ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και ένιωσα ευχάριστα την γενναιοδωρία της εμπιστεύσιμης ελευθερίας που σου προσφέρει ένας καλός σκηνοθέτης και φυσικά χάρηκα γιατί μοιραστήκαμε κοινούς κώδικες αισθητικής καθώς χτίζαμε τις σκηνές του ρόλου μου μέσα στο ιστορικό εκκλησάκι των Παξών.
Το ευχαριστώ θα ήταν λίγο ως έκφραση σε όλους όσους συνεργαστήκαμε σε αυτήν την όμορφη τηλεοπτική εμπειρία.

🙂 Ακόμη, κατά το ταξίδι αυτό έμαθα για την ιστορικότητα του μοναστηριού που έγιναν τα γυρίσματα του ρόλου μου, από τον εξαίρετο συνομιλητή και άνθρωπο, τον τέως Δήμαρχο των Παξών και λαογράφο Σπύρο Μπογδάνο.

🙂 Με δυο λόγια η ομορφιά των Παξών βρίσκεται τόσο στο φυσικό τοπίο τους, όσο και στους ανθρώπους.

Κ.Ζ


Κατά τον χρόνο των γυρισμάτων στο παρελθόν είχε υπάρξει ανάρτηση με τίτλο "Ο Λαογράφος ποιητής, Σπύρος Μπογδάνος" όπου κράτησα την ομορφιά του τοπίου και των ανθρώπων μέσα από την τότε καταγραφή.