Ο Θόδωρος στο Γλυκάνισο...

 

 Κλικ στην εικόνα για μετάβαση στη σελίδα του youtube

 

Ένα αρχείο από την συμμετοχή του ήρωα Θόδωρου σε σκηνές της τηλεοπτικής σειράς Γλυκάνισος, βρίσκεται στο κανάλι του youtube: https://www.youtube.com/@siniparxi/featured

Αυτό που θα ήθελα σε αυτήν την ανάρτηση  να αφήσω ως αποτύπωμα σκέψης,  είναι πως τα λόγια στην τέχνη της υπόκρισης είναι μόνο η αφορμή για να επικοινωνήσουμε ιδέες και στάσεις ζωής που τα ξεπερνούν. Η αλήθεια μας δεν βρίσκεται στις δηλώσεις, αλλά στις προθέσεις των έργων μας. Η εποχή μας είναι δυστυχώς κακόηχα ηχηρή με εγωκεντρικές κενολογίες. Όταν μπορέσουμε να αποδελτιώνουμε τα λόγια που ακούμε ή λέμε, θα περάσουμε σε ένα άλλο τρόπο ζωής ως άτομα και ως κοινωνία. Μέχρι τότε, η αλήθεια είναι πως η σιωπή και οι παύσεις, φοβίζουν σαν τον θάνατο όλους εμάς που νομίζουμε ότι ζούμε... ακόμα και στην τέχνη. 

Τώρα σχετικά με την συμμετοχή μου στην σειρά:
Λίγο διάστημα έμεινε ακόμη ώστε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Το άρωμα της συνεργασίας με τεχνικούς και συναδέλφους ηθοποιούς είναι λεπτό και αλησμόνητο. Προσπαθώ σε κάθε άνθρωπο να κοιτάξω μέσα του τους δυο λύκους που προστατεύουν την ψυχή του. Τον καλό και τον κακό, τον φιλικό και τον εχθρικό, αυτόν που μοιράζεται κι αυτόν που ιδιωτεύει, αυτόν που αγαπά τους άλλους κι αυτόν που εχθρεύεται.  Χρέος μας, σκέφτομαι, είναι να ξέρουμε πότε και πως τους κοιτάμε στους άλλους ανθρώπους στα μάτια. Δηλαδή με άλλα λόγια ποιόν "δικό μας" λύκο αφήνουμε να μιλήσει μαζί τους...

Τιμή μου λοιπόν που σε αυτή την παραγωγή συνάντησα τόσο όμορφους "λύκους".
Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε κι άλλες όμορφες στιγμές μέχρι το τέλος των γυρισμάτων με όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους.

Αυτά τα βίντεο έχουν δημιουργηθεί για ανθρώπους της οικογένειας που δεν μπορούν να δουν το κανάλι και την σειρά από το εξωτερικό, αλλά και για συγκεκριμένους ανθρώπους στην ημεδαπή που με αγαπούν, και αδυνατώντας να παρακολουθήσουν τηλεόραση ήθελαν να ακούσουν ή να δουν σκηνές που συμμετέχω. 

Εύχομαι τα καλύτερα στις ψυχές όλων μας.


 

 


1 σχόλιο:

  1. Να είσαι πάντα καλά Θεόδωρε. Να απολαμβάνουμε την παρουσία σου σε όμορφες σειρές και δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή